
Serum do twarzy i dekoltu
Serum jest bezzapachowe i całkowicie naturalne, przez co może być stosowane do delikatnej skóry wokół oczu.
Skóra po jego użyciu jest wyraźnie odświeżona, nawilżona i napięta oraz ma piękny, lekko opalony kolor.
Masło do ciała na gorąco, doskonale relaksuje i posiada właściwości ujędrniające.
Temperatura roztopionego masła to około 37-38C, która zapewnia miłe uczucie ciepła na skórze oraz pozwala na głębokie wnikanie substancji aktywnych.
Czekolada doskonale odpręża, ujędrnia oraz rozgrzewa zmęczoną i zwiotczałą skórę.
Główne składniki:
Masło shea - nawilża i pielęgnuje oraz poprawia napięcie skóry.
Masło mango - dzięki zawartości nienasyconych kwasów tłuszczowych oraz kwasu strearynowego zapobiega przesuszaniu skóry.
Olej kokosowy - nawilża, ujędrnia i pielęgnuje.
Olej migdałowy - ujędrnia.
Wosk pszczeli - wzmacnia i odbudowuje płaszcz hydrolipidowy skóry.
Witamina E - neutralizuje wolne rodniki, które przyczyniają się do przedwczesnego starzenia się skóry.
Ziarnio kakaowca - naturalny antyoksydant, chroniący skórę przed wolnymi rodnikami.
Brak komentarzy
Serum jest bezzapachowe i całkowicie naturalne, przez co może być stosowane do delikatnej skóry wokół oczu.
Skóra po jego użyciu jest wyraźnie odświeżona, nawilżona i napięta oraz ma piękny, lekko opalony kolor.
Nawilżenie, odżywienie i ujędrnienie
skóry normalnej, skłonnej do celullitu
Peeling cukrowy "Kawa", dzięki wysokiej zawartości kofeiny ma właściwości ujędrniające i antycellulitowe. Kofeina usuwa z organizmu zalegające toksyny, przyspiesza odpływ limfy z tkanki tłuszczowej, poprawia krążenie krwi oraz prowadzi do widocznej redukcji cellulitu.
Główne składniki:
Olej kokosowy - chroni skórę przed nadmiernym wysuszeniem, doskonale nawilża i pielęgnuje skórę.
Olej migdałowy - bardzo łagodny, nie drażni, uspokaja, relaksuje i koi zmęczoną i przesuszoną skórę.
Brązowy cukier - uzyskiwany z trzciny cukrowej, naturalnie złuszcza pozostawiając skórę jedwabiście gładką.
Kawa - drobinki zmielonej kawy wygładzają i rozświetlają skórę, dodając jej subtelnego blasku. Zawarte w niej związki polifenolowe, neutralizują wolne rodniki.